Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom priestoru na reštauráciu alebo kaviareň - Bytčická ulica

Interné ID: 277
Ulica: Bytčická
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Gastro priestory
985 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Žilina, Bytčická. Plocha: úžitková 138m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 985 €/mesiac.
Ponúkame na prenájom priestor situovaný na prízemí v zrekonštruovanej polyfunkčnej budove na Bytčickej ulici. Priestor je už pripravený na prevádzku reštaurácie alebo kaviarne, má vzduchotechniku, 3 x sociálne zariadenie aj pre vozíčkara, barový pult s pripojením na vodu a zázemie. Priestor spĺňa všetky hygienické predpisy potrebné na takúto prevádzku. Má dva vstupy do reštaurácie a jeden samostatný vstup do zázemia. Na prízemí tejto polyfunkčnej budovy vznikol priestor, kde je veľký oddychový priestor a kde je zámer obsadiť daľšie dva priestory službami a obchodom, prípadne inými prevádzkami. Bude tam priestor na oddych, taktiež kútik pre deti. K dispozícií aj parkovacie miesta v areáli. V polyfunkčnej budove je 100 bytov, ktoré sú určené na prenájom, čo spolu s okolitými firmami vytvára predpoklad na potencionálnu klientelu. Cena nájmu je 985,- eur/mesiac, energie sú samostatne merateľné + DPH. Objekt má výbornú a rýchlu dostupnosť. Pôdorys v RK. V prípade vážneho záujmu je možnosť zníženia nájmu na určitý čas, kým sa prevádzka nezabehne.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
138 m2
Úžitková plocha:
138 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti