Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom exkluzívnych priestorov ul. Dlhá

Interné ID: 300
Ulica: Dlhá
Mestská časť: Bytčica
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Administratívne objekty
8 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Žilina, Dlhá. Plocha: úžitková 101m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 8 €/m2/mesiac.
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na 1.poschodí v administratívnej budove na Dlhej ulici. Kancelársky priestor o výmere 101 m2, prináleží k nemu kuchynka, sociálne zariadenie muži - ženy, zasadačka a 2 kancelárie. Kancelárske priestory sú exkluzívne, presvetlené s veľkým oknami, vhodné ako sídlo firmy. Okolie je upravené so zeleňou a jazierkom. K dispozícií aj vyhradené parkovacie miesta v areáli. Budova má výťah, prístup do nehnuteľnosti je 24/7. Cena nájmu 8 m2/mesiac je bez energií + DPH. Objekt má výbornú a rýchlu dostupnosť. Pôdorys v RK.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
101 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti