Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom veľkého 4 - izbového bytu Bytčická ulica

Interné ID: 343
Ulica: Bytčická
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt
900 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 4 izbový byt Žilina, Bytčická. Plocha: úžitková 134m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 900 €/mesiac.
Ponúkame na prenájom veľký 4 - izbový byt v priemyselnej zóne v areáli bývalých tehelní. Dispozičné riešenie: kuchyňa prepojená s obývacou izbou, 3 x izba, komora, technická miestnosť s plynovým kotlom, WC s umývadlom, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, druhá kúpeľňa s WC a sprchovým kútom, chodba, šatník. Kuchynská linka so zabudovanou chladničkou a mraziakom, umývačka riadu, teplovzdušná rúra, mikrovlnná rúra a indukčná doska so zabudovaným digestorom. Byt má v každej izbe termostat na regulovanie teploty v izbe, je presvetlenný svetlíkmi, ktoré sa ovládajú diaľkovým ovládačom. Veľkou výhodou je samostatný vstup do bytu s privátnym výťahom, slúžiacim iba bytu, parkovanie zabezpečené na prestrešenom parkovisku. Byt sa prenajíma nezariadený, cena nájmu je 900,- eur/mesiac bez energií, ktoré sú samostatne merateľné.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
134 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti