Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prenájom kancelárií o výmere 20 m2 a 40 m2

Interné ID: 174
Ulica: Bytčická
Mestská časť: Bytčica
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ priestoru: Administratívne priestory
102 €/m2/rok

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Žilina, Bytčická. Plocha: úžitková 80m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 102 €/m2/rok.
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na 4.poschodí v administratívnej budove na Bytčickej ulici. 2 kancelárie s klimatizáciou o výmere 20 m2, 40 m2 a sú navzájom prepojené, ale každá ma vstup z chodby samostatne, možnosť prenajať aj samostatne, nie ako celok. Prináleží k nim sociálne zariadenie muži - ženy. Kancelárske priestory sú zrekonštruované, presvetlené s veľkým oknami. K dispozícií aj vyhradené parkovacie miesta v areáli. V objekte je viac kancelárií na prenájom, info v RK. V budove je nájomcom k dispozícii stravovacie zariadenie a budova má výťah. Prístup do nehnuteľnosti je 24/7, objekt je strážený. Cena nájmu 96,- eur/m2/rok je vrátane energií + DPH, okrem elektriny, ktorá je účtovaná samostatne. Objekt má výbornú a rýchlu dostupnosť. Pôdorys v RK.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti